Platinum, Nintendo ile Daha Yakın Çalışmak İstiyor

30.08.2013 11:05 Alkan Adakaner


    The Wonderful 101 ile Bayonetta 2'yi Wii U için özel olarak geliştiren Platinum Games, Nintendo ile daha yakın çalışmak istiyor. Konsola özel oyun geliştiren 3. parti bir firma olmak bir yana Nintendo'nun bir parçası olunmak isteniyor.
 
    Bayonetta'nın tasarımcısı olan ve stüdyonun en önemli isimlerinden Hideki Kamiya'nın açıklamalarına göre Nintendo ile çalışmak harika bir şey. Eğer  Platinum Games, Nintendo'nun 2. parti oyun üreticisi olursa bu Kamiya için mutluluk verici bir şey olurmuş.
 
    Bakalım Nintendo "bizi bünyenize alın" şeklinde de okunabilecek bu açıklamaların ardından herhangi bir girişimde bulunacak mı? Bayonetta gibi harika bir oyunu geliştirmiş bu şirkete ilgi gösterilmemesi yanlış olacaktır, ama Nintendo büyük ihtimalle Bayonetta 2'nin başarısına göre hareket edecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler