PlayStation 3 Sahiplerinin 3'te 1'i Vita Düşünüyor

Vita'yı cazip kılan nedenlerden biri de Cross-platform özelliği
21.02.2012 11:51 Gökhan Yılmaz

 
     İngiltere'de her üç PlayStation 3 sahibinden biri ciddi şekilde Vita almayı düşünüyor. Playr2'nin yaptığı anket sonuçlarına bakılırsa 1321 PS3 sahibinin üçte birinden fazlası PlayStation Vita'ya büyük ilgi gösteriyor.
 
      Oylama sonucunda kullanıcıların dörtte üçü PlayStation Vita'nın çıkışı için heyecan duyduğunu belirtirken %32'si yakın zamanda ciddi şekilde almayı planladıklarını belirtmiş. %22'lik bir kısım ise Vita'yı ilk hafta içerisinde alacağını belirtmiş.
 
     Biraz daha istatistiğe girecek olursak; Vita almak isteyenlerin %62'si güçlü bir el konsolu istediklerini söylerken, %32'sinin hali hazırda PSP'si bulunuyormuş. %6'lık bir kısım ise sahip olduğu PlayStation'ı satarak Vita almayı planlıyor.
 
     Bu sonuçlara göre konuşacak olursak Vita'nın Avrupa açılışı çok daha hareketli olacağa benziyor. Zira Japonya'da yavaş bir çıkış yapmıştı. Siz almayı planlıyor musunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds PS5 Demosu 60 FPS'te Çalıştı 31 Dk önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 12 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 12 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Strateji Oyunları 12 Saat önce Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler