PlayStation 4, 30 Milyonu Geride Bırakarak En Çok Satan Konsol Oldu

25.11.2015 12:17 Ömür Gencer


      Satış konusunda oldukça başarılı bir çıkış yapan ve rakibi Xbox One'ı çoğu bölgede satışlar konusunda geride bırakan PlayStation 4 için önemli bir duyuru geldi. Sony, PlayStation 4'ün toplamda 30.2 milyondan fazla sattığını duyurdu.
 
     Paylaşılan bu satış rakamları konsolun çıkış yaptığı günden 22 Kasım'a kadar olan tarihi kapsıyor. PS4'ün bu rakama aşağı yukarı 2 yıl içinde ulaştığını belirtelim. 30,2 milyon satışla birlikte PlayStation 4, PlayStation 2'yi geride bırakarak en çok satan konsol unvanını da ele alıyor. 

       PlayStation 4 ve Xbox One'ın önümüzdeki günlerde, özellikle noel öncesinde, satışlarında yüksek bir artış olması bekleniyor. Son olarak Microsoft'un artık Xbox One satış rakamlarını açıklamama kararı aldığını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler