"PlayStation 4 Pro'nun Türkiye Fiyatı Çok Yüksek Olmayacak"

14.10.2016 08:27 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony'nin standart modele göre daha güçlü olacak konsolu PlayStation 4 Pro, bildiğiniz üzere PlayStation Meeting etkinliğinde $399/€399/£349 fiyatları ile duyurulmuştu. Ülkemizdeki kullanıcıların en merak ettikleri konulardan birisi de PlayStation 4 Pro'nun ülkemizde ne gibi bir fiyatla çıkacağı. PlayStation Türkiye bu konu hakkında henüz net bir açıklama yapmasa da Sony PlayStation Türkiye Sorumlusu Mustafa Yiğit, gerçekleştirdiği röportajda bu konuya kısaca değindi.
 
   Bu kez Türkiye'nin önemli teknoloji platformlarından TeknoSeyir'e konuşan Mustafa Yiğit yaptığı "PS4 1.84 TFLOPS, PS4 Pro 4.20 TFLOPS" açıklaması üzerine, Murat Gamsız "Pro'nun bunun için bizden isteyeceği bir fiyat farkı olacak" diye belirtti ve Mustafa Yiğit ise şu şekilde cevap verdi.
 
"Bir fiyat farkı olacak ama...Ben forumlarda okuyorum, takip ediyorum 2000 lira gibi fiyatlar bekleniyor. O fiyatlarda çıkmayacak PlayStation 4 Pro. Oyunseverlerin gönlü rahat olsun. PS4'te de görüyorsunuz fiyatları 1299, 1499 tavsiye edilen fiyatları var. Pro'nun da çok yüksek fiyatı olmayacak."
 
   Ayrıca Murat Gamsız'ın yurt dışındaki oranları koruyabilecek misiniz sorusu üzerine de Mustafa Yiğit "Koruyacağız. Tabii ki kur daha yukarı hareket etmezse. Şu an bir kur hareketi var yukarıya doğru." şeklinde bir yorumda bulundu.
 
   PlayStation 4 Pro 10 Kasım tarihinde piyasaya çıkacak. TeknoSeyir'in gerçekleştirdiği röportajın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 75 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler