PlayStation 4 Slim'in İçini Açtılar

06.09.2016 14:37 Gazali Çetinkaya

   
   PlayStation 4 Slim henüz resmi olarak duyurulmadı ancak konsolun internet üzerinden satışını da kutu açma videosuna da gördük. Şimdi ise Links-Tech adındaki bir YouTube kullanıcısı tarafından PlayStation 4 Slim'in içi açıldı ve parçaları söküldü.
 
   Paylaşılan videonun hızlandırılmış versiyonuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Videonun 20 dakika civarındaki normal hızda paylaşılan versiyonuna da buradan ulaşabilirsiniz. 
 
 

 
   PlayStation 4 Slim'in veya Neo'nun tanıtılmasını beklediğimiz PlayStation Meeting 7 Eylül tarihinde Amerika'nın New York şehrinde gerçekleşecek. Lansman Türkiye saati ile 22:00'a denk geliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler