PlayStation 4 Üretimi Sabotaja mı Uğradı?

18.11.2013 14:45 Talha Aynacı

 
   Apple ürünleri denilince akla gelen Tayvanlı üretim firması Foxconn, bilindiği gibi PlayStation 4'ün Çin'de üretilen modellerinde de rol oynamıştı. Şu günlerde haber kaynakları bir Foxconn stajyerinin yazdığı forum mesajını konuşuyor.  Aşağıda gördüğünüz ve apar topar silinen mesajda bir Foxconn stajyerinin 28 Ağustos tarihli mesajını görüyorsunuz:
 
"Foxconn bize iyi davranmıyor, biz de PS4 konsollarına iyi davranmayacağız. Bir araya getirdiğimiz PS4 konsolları en iyileri olacak."
 
   Bu mesajı doğrularcasına, arıza veren PS4 modellerinin  Çin, Yantai'deki Foxconn üretim merkezlerinden çıktığı rapor ediliyor. Sony kanadından bu durum hakkında resmi bir açıklama ya da araştırma gelmesi de muhtemel.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler