PlayStation 4'e Özel Oyun Without Memory, Motion Capture Aşamasında

22.07.2014 22:24 Ömür Gencer


      Oyun dünyasını yakından takip eden biriyseniz PlayStation 4 için geliştirilen Without Memory'yi duymuşsunuzdur. Rus bir firma olan Dinosaurum Games tarafından geliştirilen bu yapım Heavy Rain ve Beyond: Two Souls gibi yapımların geliştiriciliğini yapmış Quantic Dream oyunlarından esinlenilerek geliştiriliyor.
 
      Firma son zamanlarda Without Memory için motion capture stüdyosunda yoğun olarak çalışıyor ve bu aşamadan bazı fotoğrafları oyuncularla paylaştı. Motion capture'da kaydedilen bu karakterin ismi Anna ve oyundaki ana karakterimiz. Stüdyonun kullandığı motion capture teknolojisi gerçekten üst düzey kalitede. Firmanın 50 adet Vicon kamera kullanıldığı belirtiliyor. Beyond: Two Souls'un motion capture aşamasında da aynı kameralar kullanılmıştı.
 
      Açıklanana göre firma motion capture aşmasının ilk gününde ara sahneler dahil 116 sahne kaydetmeyi başarmış. Ayrıca Without Memory'de karakteri hareketsiz bıraktığınızda karakterin ısınmak için hareketler yapacağı, eğer uzun bir süre karakterinize dokunmazsanız da memnun kalmayacağınız sonuçlarla karşılaşabileceğiniz söyleniyor. Motion capture sürecinden alınan fotoğrafları aşağıdan görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Without Memory Platformlar: PS4 Geliştirici: Dinosaurum Games Dağıtıcısı: Dinosaurum Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler