PlayStation 4'le Uyumlu Klavye & Mouse İkilisi 120 Dolara Satışa Çıkıyor

27.07.2015 15:29 Samet Konuksal


    Senelerini PC'de geçirmiş oyuncular kimi zaman platform değişikliği yaptıklarında konsolların kontrolcülerine alışmakta zorluk çekerler. Daha önceki nesillerde üçüncü parti aksesuar üreticilerinin bu konuda çalışmalarını görmüştük. Şimdi de PS4 için klavye & mouse ikilisi geliyor.
 
    'Tactical Assault Commander' adı taşıyan set hem PS3 hem de PS4 uyumlu olarak çalışacak. Setin klavye kısmında WASD oyuncu tuşları ya da QWERTY klavye dizilişini değil de, PlayStation kontrolcülerinde yer alan tuşları görüyoruz. Tasarımcı firma bu tuşları klavye üzerine PC'de alışkın olunduğu tarzda yerleştirmiş. Örneğin zıplama tuşu olan X, klavyede space tuşu konumunda bulunuyor.
 
    Japonya'da 30 Kasım'da 120 dolara denk gelen 14,904 yenden satışa çıkacak olan klavye & mouse seti diğer ülkelerde de ilgi göreceğe benziyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler