PlayStation 4'ün 3.0 Güncellemesinin Getireceği Yenilikler Sızdırıldı

12.08.2015 18:29 Ömür Gencer


      PlayStation 4'e gelecek olan büyük 3.0 güncellemesinin betasının getireceği yenilikler şimdiden sızdırıldı. 3.0 en önemli özellikleri arasında YouTube üzerinden yayın yapma, Communities sekmesi gibi yenilikler bulunuyor.
 
       3.0 ile artık Events üzerinden PlayStation ile ilgili tüm etkinlikler bir arada görebileceğiz. Böylece yeni şeyler keşfedebilecek, etkinliklere katılabilecek veya bu etkinlikleri izleyebileceğiz. Konsola gelen bir diğer özellik ise Communities. Bu özellik ile bizimle aynı beğenilere sahip yeni arkadaşlar bulabilecek, oyun toplulukları kurabilecek veya yeni oyun topluluklarına katılabileceğiz. Bu topluluklarda birlikte oyun oynayabilecek ve sohbet edebileceğiz.
 
      Now Play'e giderek topluluğunuzdaki oyuncuların neler oynadığını görebilir, onlara katılabilir veya oyunlarını izleyebilirsiniz. Konsolun mesajlar arayüzü de geliştirildi. Son olarak 3.0 güncellemesiyle YouTube üzerinden doğrudan canlı yayın yapabilecek ve yine doğrudan Twitter'da 10 saniyelik oynanış videoları paylaşabileceğiz.
 
      Ortaya çıkan tüm bu yeniliklerin kesinleşmediğini, bu bilgilerin şimdilik sadece söylenti olduğunu belirtmekte fayda var. Sony konuyla ilgili herhangi bir açıklama yaptığında sizlerle paylaşacağız. 3.0 betası için sızdırılan tüm yenilikleri detaylı olarak aşağıdaki listeden görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 29 Dk önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler