PlayStation 5 Satışları 50 Milyonu Aştı

21.12.2023 12:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 konsolunun 50 milyon satışı geçtiğini duyurdu. Şirketin başkanı ve CEO'su Jim Ryan, çeşitli açıklamalarda bulundu ve satış sayısını bir kilometre taşı olarak değerlendirdi.
 
PlayStation 5 konsolu satmaya devam ediyor 
 
 
 
Sony kanadının en önemli donanımlarından biri olan PlayStation 5 için Ryan, önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarda şunları aktardı: "PlayStation 5 satış sayısında yeni bir kilometre taşına ulaştık. Bu başarıya ulaşmak için topluluğumuzun desteği ve ortaklarımızın yetenekli geliştiricileri büyük katkı sağladı. Şu ana kadar yolculuğumuzu ortak olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz."
 
PlayStation 5, 12 Kasım 2020'de Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de, 19 Kasım 2020'de ise Avrupa, Orta Doğu, Güney Amerika, Asya ve Güney Afrika dahil olmak üzere dünyanın geri kalanında piyasaya sürüldü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler