PlayStation 5'in Yeni Satış Sayısı Açıklandı: Sony Memnun

28.07.2023 13:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 konsolunun dünya çapında 40 milyondan fazla sattığını duyurdu. Kasım 2020'de piyasaya sürülen konsol 2019'da duyuruldu.
 
Sony çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan bu satış sayısı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "COVID'in zorluklarına rağmen ekiplerimiz ve iş ortaklarımız PlayStation 5'i zamanında piyasaya sürmek ve teslim etmek için özenle çalıştı. Salgınla beraber yüzümüze esen rüzgarlarla mücadele etmeye devam ettik ve talebe ayak uydurmak için büyük çaba gösterdik. Tüm bu zorlukların ardından şimdi PlayStation 5 gayet iyi durumda ve talebin nihayet karşılandığını görüyoruz. Hayranların desteğiyle beraber 40 milyon konsol satış sayısına ulaştık. Bu büyük bir dönemeç. Oyuncu topluluğumuza çok teşekkür ediyoruz."
 
Şubat ayında Sony, PS5'in 32 milyon adet sattığını açıklamıştı. Bu da Sony'nin sadece beş ayda en az 8 milyon konsol daha sattığı anlamına geliyor.
 
Diğer taraftan Sony daha önce PlayStation 5'in Aralık 2022'de 30 milyondan fazla, Haziran 2022'de 20 milyon ve Temmuz 2021'de 10 milyon adet sattığını duyurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler