PlayStation CEO'su PS5'in Henüz Duyurulmamış Benzersiz Özelliklere Sahip Olacağını Söylüyor

09.01.2020 09:29 Gazali Çetinkaya

 
Business Insider Japonya, Sony Interactive Entertainment Başkanı ve CEO'su Jim Ryan ile gerçekleştirmiş olduğu röportajı yayınladı.
 
Röportajda Jim Ryan, PlayStation 5'in şu ana kadar açıklanan özeliklerinin dışında henüz duyurulamamış benzersiz özelliklere sahip olacağının sinyalini veriyor. 
 
"Her bir yeni nesil konsol piyasaya sunulduğunda işlemci ve grafik kartı gelişir. Bunlar elbette önemli noktalar fakat bunun yanında konsolu çekici kılacak bazı özel unsulararın olması gerektiğini de düşünüyoruz. Şu ana kadar SSD kullanacağımızı doğruladık. Hiç denecek kadar az yükleme sürelerine sahip olmak büyük bir değişiklik."
 
"3D ses ve kontrolcünün dokunsal geribildirim desteği de şu ana kadar doğruladığımız özellikler arasında. Bunları denediğinizde ne kadar büyük değişiklikler olduklarına şaşıracaksınız. PlayStation 5 kontrolcüsü ile Gran Turismo Sport'u oynamak bile tamamen farklı bir deneyim gibi hissettirecek. Önceki kontrolcüler de iyi çalışıyor olsa da, PlayStation 5'in dokunsal ve uyarlanabilir tetik tuşlarını kullandıktan sonra bir daha geri dönmek istemeyeceksiniz." 
 
"PlayStation 5'i önceki konsollardan ayıracak daha fazla benzersiz özellik olacak. En büyük farklılıklar henüz duyurulmadı."
 
PlayStation 5 2020'nin sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler