PlayStation Home Güncelleniyor

06.11.2010 23:42 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation 3 sahiplerinin sanal dünyası PlayStation Home için yeni bir güncelleme geliyor. Sony'nin duyurduğu 1.4 güncellemesi ile birlikte Home sakinleri yeni özelliklere kavuşacak.
 
     Yeni güncelleme ile birlikte sesli görüşme kanalı 8 kişiye kadar destek verebilecek. Bu kanalları aynı zamanda Home'daki klübler içerisinde de kullanabileceksiniz.
 
     Gardırobunuza az kullandığınız eşyaları koyabileceğiniz yeni bir saklama alanı eklenecek. Ayrıca sık kullandığınız eşyalarınıza "Favori" olarak işaretleyerek daha kolay ulaşabileceksiniz. Bununla beraber eşyalar için yeni filtreleme ve listeleme özellikleri de eklenecek.
 
     Güncelleme ile eklenecek yeni özellikler ileriki günlerde açıklanmaya devam edilecek. Sony, daha fazla yenilik geleceğinin sözünü veriyor. Güncelleme 11 Kasım'da yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler