PlayStation Home Yeniden Yapılanıyor

Home yenilendikten sonra Cogs oynayabileceğiniz oyunlar arasında olacak. Ona buradan, The Hub'dan hemen ulaşabileceksiniz.
23.08.2011 11:37 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation'ın yıllardır devam eden ücretsiz sosyal servisi PlayStation Home için köklü güncellemeler geliyor. Projenin başında bulunan Jack Buser, en başta bazı hatalar yaptıklarını kabul etti: "Oyuncuları bir odaya toplayarak konuşmalarını bekleyemezsiniz. Onlara yapacak bir şeyler vermeniz gerekli, özellikle de oynayacak oyunlar."
 
     Bu nedenle önümüzdeki sonbaharda PlayStation Home'da geniş çaplı düzenlemeler yapılacak. Hatta neredeyse tüm sistemin fişi çekilerek oyunlarla donatılmış yeni bir yapılandırma oluşturulacak. Mesela Home'un merkezi olan Central Plaza'nın yerini, kullanıcıları çeşitli oyunlara götüren ve onlara görevler veren bir ulaşım merkezi alacak (The Hub). Böylece giriş yaptığınızda direkt olarak oyunlara ulaşabileceksiniz.
 
     Alabileceğiniz görevler günlük olarak güncellenen yeni içerikleri oynamak gibi teşvik edici şeylerden oluşacak. Bu sistem tüm oyuncuların yaptıklarını takip edecek ve yeni bir görev almaya gittiğinizde sizi hatırlıyor olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler