PlayStation Konsollarında Twitter Özelliği Devre Dışı Bırakılıyor

07.11.2023 12:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, X (eski adıyla Twitter) entegrasyonunun önümüzdeki hafta PlayStation konsollarında devre dışı bırakılacağını doğruladı. Sony, X uygulamasını neden devre dışı bıraktığını henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak bu durum Microsoft kanadında daha önce görüldü.
 
Microsoft tarafında bu durum daha önce yaşandı
 
 
 
Sony tarafından resmi olarak sebebini açıklanmayan bu durum Microsoft kanadında daha önce yaşanmıştı. Nitekim Nisan ayında Microsoft, Xbox konsollarında da Twitter entegrasyonunu devre dışı bıraktı ve bunun Twitter/X API kullanım fiyatındaki artışla ilgili olduğundan bahsetti. Dolayısıyla bu durum aynı şekilde Sony kanadında da görünüyor.
 
Sony'nin destek sitesi, oyuncuların PS4 ve PS5'ten oyun kayıtlarını paylaşmaları için yeni yollar arıyor. PlayStation uygulaması da dahil olmak üzere alternatif yolları arayan Sony ilerleyen süreçte bu uygulamaları yeni konsola dahil etmeyi planlıyor.
 
Öte yandan Sony bu ay yeni bir PS5 modelini piyasaya sürüyor. PS5 Slim olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen bu modeller standart konsollara göre daha hafif.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler