PlayStation Mobile Başkanı 2 Yıl Çalışmanın Ardından Ekipten Ayrıldı

20.06.2023 18:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kurulan PlayStation Mobile bölümünde birtakım hareketlenmeler meydana geliyor. Bölümün kurulmasından 2 yıl sonra bölüm başkanı ekipten ayrıldığını açıklıyor.
 
PlayStation Mobile bölümünde deneyimli kişiler yer alıyor
 
 
 
PlayStation Mobile bölüm başkanı Nicola Sebastian daha önce iPhone tarafında sekiz yıllık bir görev aldı. Burada Apple Arcade bölümünde içerik başkanı olarak iş yaptı ve 2021 yılında ise PS Mobile bölümüne geçti. Sebastiani, PlayStation'ın mobil ekibini oluşturmaktan sorumluydu ve Sony'nin Savage Game Studios'u satın almasında kilit rol oynayan isimlerden biriydi.
 
MobileGamer.biz'in bildirdiğine göre Sebastiani, PlayStation ile anlaşmasından bir yıldan kısa bir süre sonra şirketten ayrıldı. Yöneticinin neden ayrılmaya karar verdiği veya doğrudan başka bir şirkete katılıp katılmadığı henüz belli değil. 
 
Geçtiğimiz 2 yılda Sony, Apple, Kabam, Meta, Tencent, Super Evil Megacorp, Samsung, Niantic, Zynga, Riot ve daha fazla şirkette çalışmış olan kişileri işe aldı. Bu kapsamda deneyimli kişilerden oluşan mobil bir ekip kurdu.
 
Öte yandan geçen yıl bir iş konuşmasında yer alan Sony başkanı Jim Ryan, 2025 yılına kadar PC ve mobil tarafın canlanacağını açıkladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler