PlayStation Patronu Jim Ryan, Yayıncıların Xbox Game Pass'ten "Nefret" Ettiğini Söyledi

29.06.2023 21:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft'un Activison Blizzard satın alımı sürerken FTC ile dava sürecinden yeni ve çarpıcı açıklamalar ortaya çıkıyor. Şimdi ise PlayStation Patronu Jim Ryan, yayıncıların Xbox Game Pass'ten hoşlanmadığını hatta "nefret" ettiği açıklamasında bulunuyor.
 
Sony anlaşmaya karşı çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Microsoft'un Activison Blizzard satın alımına en büyük tepki Sony'den geliyor. Bu kapsamda Microsoft, FTC (ABD Federal Ticaret Komisyonu) ile dava sürecinde yer alıyor. Bu süreç içerisinde çeşitli davalar görülüyor ve taraflar bir yandan kanıtlarını sunarken diğer yandan ise çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.
 
Bu zamana kadar dava sürecinden PS6 ve yeni Xbox konsolunun 2028 yılında çıkış yapacağını, Sony'nin PS6 donanım bilgilerini Microsft'tan gizleyeceğini, Starfield'ın Playstation'a özel olacağını duyan Microsoft'un Bethesda ekibini bünyesine kattığını ve daha fazlasını öğrendik. Şimdi ise Playstation patronu Jim Ryan, Xbox Game Pass hizmetinin yayıncılar tarafından sevilmediğini belirtiyor.
 
Bildiğiniz üzere Xbox Game Pass oyunculara geniş bir oyun kütüphanesi sunuyor. PS Plus'ın aksine Game Pass oyunları ilk günden kütüphanesine dahil ediyor. Her hizmetin ise kendine özel avantajları bulunuyor.
 
Microsoft'un Activison Blizzard satın alımı oyun tarihinin en büyük satın alımı olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda elbette taraflar birbirlerine karşı çekincelerini dile getiriyor ve piyasadaki yükselişini sürdürmeyi istiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler