PlayStation Plus Mayıs ayı ücretsiz oyunları açıklandı

26.04.2023 19:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus hizmetine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Mayıs ayında Essential abonelerine sunulacak olan ücretsiz oyunlar açıklandı. Tüm oyunlara 2 Mayıs - 6 Haziran tarihleri erişebileceksiniz.
 
Mayıs ayı oyunları
 
- Chivalry II (PS5, PS4): Chivalry 2 ortaçağ filmlerindeki savaşlardan ilham alarak ortaya çıkmış çevrimiçi bir birinci şahıs 'slasher' oyunu. Oyuncular, çarpışan kılıçlardan alev oku yağmurlarına ve büyük kale kuşatmalarına kadar birçok içeriği deneyimleyebiliyor.
 
- Descenders (PS5, PS4): Descenders, Hollanda temelli stüdyo RageSquid tarafından geliştirilen ve No More Robots tarafından yayınlanan bisiklet sporu oyunu.
 
- GRID Legends (PS5, PS4): GRID Legends, heyecan verici bir yarış deneyimini oyunculara  sunuyor. Oyunda farklı yarış etkinliklerine katılabiliyor, canlı yarışlarda oyunculara karşı mücadele edebiliyor, hikaye modunu deneyimleyebiliyor ve en iyisi olmak için uğraş veriyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler