PlayStation VR İçin Oyun Geliştiren 230 Yapımcı Var!

16.03.2016 11:59 Talha Aynacı

 
     VR heyecanı kalıcı mı yoksa anlık mı bunu zaman gösterecek ama bildiğimiz bir şey var ki, 2016 sanal gerçeklik kasklarıanın yılı olacak. 
 
Dark Souls'un geliştiricisi From Software'den tutun da BioShock'ın dağıtımcısı 2K Games'e kadar Batılı veya Uzak Doğulu pek çok oyun firmasının dahil olduğu 230 marka, PlayStation VR için oyun geliştirenler listesindeki yerini aldı. Listede yer alan Capcom'dan Resident Evil VR, Square Enix'ten Final Fantasy temalı bir VR oyunu ve The Farm 51'den  sanal bir Çernobil gezisi beklemek sanırız yanlış olmayacak.
 
Peki hardcore oyuncular olarak yukarıdaki yapımcıların oyun geliştiriyor olması VR kasklara olan ilginizi etkiler mi? Listede yer alan tüm firmaları görmek için haber kaynağımıza göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 24 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler