PlayStation YouTube Kanalında Paylaşılan En Kötü Tanıtım Videosu

16.01.2017 02:33 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Sony Interactive Entertainment, resmi PlayStation YouTube kanalı üzerinden bir tanıtım videosu paylaştı ve bu video PlayStation 4 için paylaşılan en kötü tanıtım videosu olmaya aday. 
 
   'Life of Black Tiger - Preview Trailer | PS4' adıyla paylaşılan bu tanıtım videosunda oyunun her açıdan kötü olduğu görünüyor. Grafikler, frame rate, etkileşim ve animasyonlar PlayStation 4 seviyesinin çok çok altında. 
 
   Oyunun açıklama kısmında ise şu şekilde bir yazı var.
 
"Life of Black Tiger ormanda, çayırda ve ormanlık alanda geçen interaktif bir macera hikaye oyunudur. Çeşitli görevler içerisinde canlı ve gerçekçi bir deneyime sahip olabilirsiniz."
  
   460 binden fazla görüntülenme alan videoya 15 binden fazla da eksi gelmiş. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler