PlayStation için yeni bir program duyuruldu! India Hero Project ile geliştiriciler desteklenecek!

09.05.2023 14:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation markası için India Hero Project adlı yeni bir programı duyurdu. Programın amacı gelecek vadeden yerel geliştiricileri bulmak, onları desteklemek ve dünya çapındaki oyuncu topluluklarına zorlayıcı oyun deneyimlerini sunmak.
 
Bölgesel bir program olacak
 
 
 
Sony Interactive Entertainment Hindistan pazar stratejisi direktörü Radhika Thakur bu program hakkında şunları aktardı: "PlayStation'ın oyun oynamak için en iyi yer olmaya devam etmesini sağlamaya yönelik çalışmalar yapmak için buradayız. Gelişen ve ilerleyecen yolculuğumuzun bir parçası olarak dünya çapında yeni ve çeşitli geliştiricilere destek sağlamak için  India Hero Project adlı programı duyuruyoruz. Bu program bölgesel olarak  hizmet verecek ve bu kapsamda birçok proje desteklenecek. Bu proje ile Hindistan oyun pazarına olan inancımız tazelenecek."
 
PlayStation China Hero Project'in diğer bir parçası olan Hindistan programı ile yeni projelere imza atılacak ve desteklenecek. Daha önceki Çin programında F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, ANNO: Mutationem, Boundary, EVOTINCTION, Lost Soul Aside, Convallaria, ve AI-LIMIT gibi oyunlara destek sağlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler