PlayStation ve Rockstar Games, Red Dead Redemption 2 için Ortaklığını Duyurdu

20.10.2016 19:10 Gazali Çetinkaya

   
 
   Rockstar Games, bugün Red Dead Redemption 2'nin ilk videosunu paylaştı ve firma ayrıca Sony ile partnerlik antlaşması imzaladıklarını da açıkladı.
 
   Bu ortaklık ile birlikte Red Dead Redemption 2'nin geniş açık dünyasındaki bazı online içeriklere PlayStation 4 sahipleri ilk olarak ulaşabilecek.  Ayrıca PlayStation 3 ve X360 için çıkış yapmış olan Red Dead Redemption, PlayStation Now sistemine geliyor. PlayStation 4 sahipleri bulut tabanlı PS Now üzerinden ilk Red Dead Redemption oyununu artık çok yakın bir zamanda oynayabilecek.
 
   Bunun dışında bugün paylaşılan ilk Red Dead Redemption 2 videosunun PlayStation 4 üzerinden alındığını da belirtelim. 
 
   Sony, PlayStation Blog üzerinden yaptığı bu açıklamaların devamının yakın zamanda geleceğini belirtti. Red Dead Redemption 2'nin ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Red Dead Redemption 2, 2017 yılının sonbahar döneminde PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 73 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 11 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler