PlayStation'ın Destek Verdiği Daba: Land of Water Scar'dan Oynanış Videosu Geldi

01.08.2023 16:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Dark Star 30 Temmuz'da gerçekleştirilen ChinaJoy 2023 fuarında aksiyon rol yapma oyunu Daba: Land of Water Scar için 22 dakikalık bir oynanış içeriği yayınladı. Oynanış videosunda karakterin hareketleri, hareket kabiliyeti, animasyonları, çevre detayları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Projeye PlayStation tarafından destek veriliyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Daba: Land of Water Scar şu anda PlayStation 5 için geliştirme aşamasında bulunuyor. Proje "PlayStation China Hero Project" programı kapsamında destekleniyor. Bu oyun dışında yine birçok proje geliştiriliyor ve Daba da bunlardan biri. 
 
Oyunun detayları hakkında video içerisinde çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Bunun dışında oyunun herhangi bir sayfası bulunmuyor. Ek olarak oyunun bir çıkış tarihi de açıklanmadı. Dolayısıyla şu anda bilgiler bunlarla sınırlı.
 
Oynanış videosu
 
Dakikaları aşağıdan görebilirsiniz. 
 
- 5:48 / 11:03: Part 1 
- 15:53 / 21:30:: Part 2 
- 23:38 / 34:30: Part 3 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler