Play Station 3, FW 2.8 vs FW 3.0 Karşılaştırması

03.09.2009 13:55 Ersin Kılıç

Playstation 3'ün son yayınlanan firmewire'ı ile birlikte tartışmalarda başladı. Bazı oyunlarda donmalara da sebep olan yeni fw, eskisine oranla ne kadar hızlı?
 
Geçtiğimiz günlerde Playstation 3 ve Playstation 3 Slim'i karşılaştıran oyunseverler bu seferde konsolun eski FW'si ile yenisini karşılaştırmışlar. Bakalım PS3 Slim üzerinde yapılan bu test ile nasıl bir sonuç ortaya çıkmış?
 
Açılış Süreleri ;
 
 
Batman Arkham Asylum Oyununun Açılış Süresi ;
 
 
Uncharted Drake's Fortune Oyununun İlk Bölüm Yüklemesi ;
 
 
Blu-Ray Film Açılış Süreleri ;
 
 
Tüm videoları izledikten sonra her ne kadar bazı oyunlarda problemlere neden olsa da, Firmware 3.0'ın bir boy önde start çizgisini geçtiğini söyleyebiliriz.
 

Not : Videolar Youtube'tandır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler