Play.com'dan PlayStation Vita Fiyatları

Vita oyunları PS Vita Memory Card gerektiriyor.
19.12.2011 14:26 Gökhan Yılmaz

 
     Online oyun mağazası Play.com PlayStation Vita'nın çıkış oyunları için fiyatları belirledi ve oyunları ön siparişe çıkarttı. Oyunların tavsiye edilen fiyatlarına ve Play.com'un kampanyalı fiyatlarına bir bakalım.
 
     Vita'nın en çok merak edilen oyunlarından biri olan Uncharted: Golden Abyss'in tavsiye edilen fiyatı 45 İngiliz Sterlini yani yaklaşık 135 TL olarak belirlenmiş. Play.com'daki fiyatı ise 40 Sterlin.
 
     Little Deviants ve Reality Fighters  - 25'er Sterlin (Play.com 18 Sterlin)
     Everybody's Golf ve WipEout 2048 - 35'er Sterlin
    
     Bu oyunların dışında 16 GB'lık PlayStation Vita Memory Card'ın fiyatı ise yine Uncharted ile aynı belirlenmiş yani 45 Sterlin. Bu kartların 8 GB olanları ise 32 Sterlin, 4 GB olanları 18 Sterlin'e satılıyor.
 
     İngiltere'de 22 Şubat'ta satışa çıkacak PlayStation Vita modellerinden Wi-Fi olanı 230 Sterlin, Wi-Fi ve 3G olanı ise 280 Sterlin'den satılıyor. Bunlar Play.com'un fiyatları, Sony henüz resmi satış fiyatlarını açıklamadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler