PlayerUnknown’s Battlegrounds Dota 2'yi Geçti

18.09.2017 00:28 Gazali Çetinkaya

 
   Şu anda erken erişim aşamasında bulunan Battle Royale oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds Steam'de yeni bir rekora daha imza attı.
 
   Geliştirici Bluehole Studio'nun twitter üzerinden yapmış olduğu duyuruya göre, PlayerUnknown’s Battlegrounds 1,342,857 oyuncu ile Steam'de eş zamanlı kullanıcı sayısı tablosunda birinci sıraya yerleşti. Bundan önceki rekor 1,295,114 oyuncu ile Dota 2'ye ait.
 
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds tam sürümü 2017 sonlarında PC için çıkacak. Daha öncesinde duyurulduğu üzere oyun Xbox One'a da geliyor. Microsoft tarafından dağıtımının yapılacağı Xbox One versiyonu Xbox Game Preview programı kapsamında 2017 sonlarında çıkacak. Xbox One tam sürümü 2018 başlarında çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler