PlayerUnknown’s Battlegrounds Geliştiricisi PS4 Versiyonu için Sony ile Görüşüyor

02.10.2017 08:23 Gazali Çetinkaya

 
   Bluehole Studio'nun ortak kurucusu Chang Byung-gyu tarafından Bloomberg'e yapılan açıklamaya göre, PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One'dan sonra PlayStation 4'e de gelecek gibi görünüyor.
 
   Bloomberg,
 
"Chang, PlayerUnknown’s Battlegrounds'u daha geniş bir kitleye ulaştırmak için şirketinin tüm büyük konsol şirketleri ile görüşmeler yaptığını söylüyor. Microsoft Corp. oyunu bu yılın sonlarında Xbox One için çıkaracak. Bluehole Studio, bundan sonrası için PlayStation 4 versiyonu hakkında Sony ile görüşmelerde bulunuyor." 
 
   Şu anda erken erişim aşamasında bulunan Battle Royale türündeki PlayerUnknown’s Battlegrounds tam sürümü 2017 sonlarında PC için ve çıkacak. Xbox One versiyonu da Xbox Game Preview programı kapsamında 2017 sonlarında çıkacak. Xbox One tam sürümünün 2018 başlarında çıkması planlanıyor.
 
   Oyunun Xbox One versiyonu dağıtımını Microsoft üstlenecek. Microsoft ile yapılan bu ortaklık Bluehole Studio'nun Xbox One versiyonunu geliştirme sürecini hızlandıracak ve firmaya "geniş satış, pazarlama ve yayın kaynakları"na erişim imkanı sunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler