PlayerUnknown’s Battlegrounds Tüm Xbox One Cihazlarında 30FPS Çalışacak

04.12.2017 01:16 Gazali Çetinkaya

 
   Brendan Green, geçtiğimiz günlerde PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın Xbox One X üzerinde 60FPS çalışacağına yönelik bir açıklamada bulunmuştu ancak görünüşe göre bir yanlış anlaşılma olmuş çünkü oyun Xbox One, Xbox One S ve Xbox One X üzerinde de 30FPS çalışacak.
 
   "While I previously stated PUBG would run at higher FPS at XGP launch on 12/12, I want to clarify that PUBG will run at 30 FPS across all Xbox One devices," dedi kreatif direktör Brendan Green.
 
   Brendan Green ayrıca oyunu sürekli iyileştiriyoruz ve FPS'yi attırma seçeneklerini araştırıyoruz diye ekledi.
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds şu anda PC'de erken erişimde ve 22 milyondan fazla kopya sattı. 12 Aralık'ta Xbox Game Preview (Oyun Ön İzleme) programı kapsamında Xbox One için çıkış yapacak.

   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde: "PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunun sonunda hayatta kalmayı başarabilen tek bir oyuncunun kazanabildiği ve oyuncu topluluklarının görüşlerinin toplanarak ortaya çıkardığı bir oyundur. Tüm oyuncular oyuna eşit şartlarda, kelimenin tam manasıyla hiç bir şeyleri olmadan başlarlar; haritanın çeşitli yerlerinde bulunan silah & ekipman ve gereçleri toplayarak tek başlarına hayatta kalma mücadelesi verirler. Unreal 4 Oyun Motoruna sahip, gerçekçi ve olağanüstü heyecanlı olan bu oyun, 8 kilometre karelik bir harita içerisinde oynanmaktadır."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler