Playstation 1998'den Beri Sony'nin En Büyük Kazanç Kaynağı

24.02.2015 11:14 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi ilk Playstation 1994 yılında piyasaya çıktı. Sony oldukça zorlayıcı rekabetin döndüğü video oyunları dünyasına girdikten kısa bir süre sonra büyük bir başarı yakalamayı başarmıştı.
 
    Sony'den Shuhei Yoshida'nın açıklamasına göre 1998 yılından beri Sony'nin en çok kazanç sağladığı alan video oyunları oldu. Yani Playstation markası firmanın belkemiği olmayı başardı diyebiliriz.

   Sony'nin video oyunlarının yanı sıra TV, Video, müzik, film, tıp, finans gibi çok sayıda konuda faaliyet gösterdiğini de belirtelim. Yakın zamandaki haberlere göre Sony; tıpkı PC alanında olduğu gibi TV ve akıllı telefon işinden de çekilebilirmiş. Sony bunun yerine kamera sensörleri ve Playstation gibi daha çok kâr getiren sektörülere yönelmek istiyormuş.
 
    Shuhei Yoshida'nın açıklamalarına bakacak olursak Playstation markası üzerinde daha çok durulması şirketin yararına olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler