Playstation 2, 465$'dan Satışa Sunuldu

Brezilya'da oyun ve konsollara uygulanan vergi ülkemizdekine göre çok daha fazla.
19.11.2009 14:05 Ersin Kılıç

Evet yanlış duymadınız. Sony'nin efsanevi konsolu olan ve hala binlerce satış rakamına ulaşan Playstation 2, Brezilya'da resmi olarak satışa sunuldu.
 
Biz her ne kadar Microsoft tarafından olmasa da ülkemizde resmi olarak satışına başlanan Xbox 360'ı tartışaduralım, bizden bu konuda daha şanssız ülkelerde bulunuyor.
 
Bu ülkelerin başında gelen Brezilya, dün itibari ile Sony'nin bir önceki nesil konsolu olan Playstation 2'ye kavuştu.
 
Oyuncak ve eğlence aletleri satışı yapan Gizmodo, Sony'nin Playstation 2'yi Brezilya'da resmi olarak satmaya başladığını belirtti.
 
Bu habere şaşırdığımız kadar PS2'nin Brezilya'daki fiyatına da oldukça şaşırdığımızı dile getirmeliyim çünkü PS2'nin Brezilya satış fiyatı tam 465$ (R$779) olarak açıklandı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 16 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler