Playstation 2 + Toy Story 3 Bundle Paketi 99 Dolar

20.10.2010 20:04 Alkan Adakaner


 
     140 milyondan fazla satarak Sony'nin efsane konsolu haline dönüşen Playstation 2 henüz ölmedi. Her ne kadar yeni çıkan oyun sayısı gün geçtikçe azalsa da bu durum PS2'yi tarihe gömemiyor.
 
    Playstation 2'nin Kuzey Amerika'daki 10. yılı şerefine Sony tarafından PS2 + Toy Story 3 bundle paketi satışa çıkıyor. 31 Ekim'de piyasaya çıkacak olan paketin fiyatı ise 99 dolar olarak belirlendi.
 
     Eğer bir konsolun 2.000'den fazla oyunu varsa zaten onun yok olması kolay olmayacaktır. Eğer hala PS2 oynamadıysanız veya kaçırdığınız çok oyun varsa belki Amerika'daki kadar değil, ama ülkemizde de bu konsolu uygun fiyata satın alabilirsiniz.
 
      Ne diyelim. Seni asla unutmayacağız Playstation 2. Unutmamız da mümkün değil.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Toy Story 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Disney Interactive Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Platform Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 44 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler