Playstation 4 Artık 4 TB Hard Disk Desteğine de Sahip

08.04.2016 17:25 Alkan Adakaner


    Playstation 4'ün yeni 3.50 güncellemesiyle birlikte konsol 4 TB'lık hard disk desteğine de kavuştu. Artık konsola bol bol oyun yükleyebileceğiniz gibi bol bol video da kaydetmeniz mümkün.
 
   Yine de bu konuda bir sorun var. Şu an piyasada Playstation 4'ün içine sığacak bir 4 TB'lık hard disk bulmak mümkün değil. Her ne kadar 2.5 inch'lik hard diskler konsola sığsa da şu an 4 TB'lık hard diskler 15mm kalınlığındalar. Playstation 4'ün içine ise en fazla 9.5 mm'lik hard disk sığabiliyor. 
 
    Tabi bu durum Playstation 4 sahiplerini durdurmak için yeterli değil. Hard disk ve Playstation 4 bağlantısı yapıldığı sürece hard disk cihazın içinde durmak zorunda değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler