Playstation 4 Avrupa ile Aynı Anda Türkiye'de

14.06.2013 10:34 Alkan Adakaner


      Playstation 4'ün duyurulması çok sayıda oyuncuda heyecan yarattı. Hem 399 dolarlık fiyatı, hem donanımsal özellikleri, hem de oyunları çok sayıda oyuncuyu sabırsızlandırıyor. Peki konsol ne zaman Türkiye'ye gelecek? Fiyatı ne olacak? PlayStation Ürün Müdürü Mustafa Yiğit'in bu konudaki açıklaması şu şekilde:
 
     Arkadaşlar, PS Vita ve tüm oyun cıkışlarında olduğu gibi PS4 Avrupa ile aynı anda Türkiye'de olacak. Fiyatı yazın açıklayacağız.
 
     Türkiye'deki oyuncular fazladan beklemeyecek olması gerçekten de iyi bir haber. Konsolun fiyatının da ülkemiz için uygun bir seviyede olmasını diliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 66 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 6 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 6 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler