Playstation 4 Kontrollerıyla İlgili Sızan Bilgiler

13.02.2013 17:05 Levent Polater


    Bir kaynağın verdiği bilgiye göre Playstation 4 kontrollerının ana hatlarıyla özellikleri gün yüzüne çıktı. Verilen raporda Playstation 4 kontrollerının ön yüzünde dokunmatik bir yüz olacağı söylendi. Bunun sonucu olarak Start ve Select tuşları oradan kaldırılmış.

    Bu radikal değişikliğe rağmen yeni kontrollerın şu andaki güncel Playstation 3 kontrollerına hemen hemen benzediği belirtilmekte. Bir diğer bilgi ise kontrollerın L2 ve R2 tuşlarının daha iyi gözükmeleri için yeniden tasarlandığı üzerine.
 
    Yeni kontrollerda Share tuşu olacağı yönündeki raporlar da bununla birlikte ortadan kalkıyor. Playstation 4'ün önümüzdeki Çarşamba duyurulacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 12 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler