"Playstation 4 Yeni Xbox 'tan Önce Çıkacak"

Oyuncular Playstation 4 için çeşitli tasarımlar üretmeye başladılar
21.10.2011 11:37 Alkan Adakaner

 
      Playstation 4 ve yeni Xbox konsolunun ne zaman çıkacağı bazı oyuncular tarafından çok merak ediliyor.  Çoğu kişinin beklentisi Microsoft'un Sony'den önce bir konsol çıkaracağı yönünde, ama Sony bizi şaşırtabilir.
 
     RW Baird adlı analiz firmasından Colin Sebastian'ın açıklamalarına göre ne Sony, ne de Microsoft 2013 yılında bir konsol piyasaya çıkarmayacaklar. İki firma da bu nesilden daha fazla para kazanmak istiyormuş. Yeni konsollarla ancak sonraki yıl karşılaşabilecekmişiz.
 
     Sebastian her iki firmaya da baktığımızda Sony'nin Microsoft'tan daha önce davranıp Playstation 4'ü erkenden piyasaya süreceğini söylüyor. Tabi bu tarih yine 2014 yılı içinde olacak. Büyük ihtimalle her iki konsolla da aynı yıl içinde karşılaşacakmışız.
 
     Sony'nin stüdyolarının Playstation 4 oyunlarının geliştirilmesine başladığını da düşünürsek (bu konuda söylentiler var) sanırım 2014 yılı firma için oldukça uygun olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler