Playstation 4 için Geliştirilen Without Memory'nin Resmi Sitesi Açıldı

03.06.2014 01:26 Ömür Gencer


     Playstation 4 için Unreal Engine 4 ile geliştirilen aksiyon oyunu Without Memory bir süredir konsept aşamasındaydı. Yapımcı Dinosaurum Games, nihayet oyunun bu süreçten çıkıp aktif olarak geliştirilme sürecine girdiğini açıkladı ve oyunun resmi sitesini açtı. Site şu an için sadece Rusça olsa da İngilizce sürümü yakında gelecek.
 
      Yapımcı firma, Without Memory'nin Quantic Dream'in sinematik oyunlarından esinlenerek geliştirildiğini belirtiyor. Yapılan açıklamalarda oyunda gerçekçi yüz animasyonları bulunacak. Oyunun tıpkı Quantic Dream oyunları gibi birden çok sonu olacak ve oyunda birçok bulmaca yer alacak. Playstation 4 için özel olarak geliştirilen Without Memory'nin Dualshock 4'ü geniş çapta kullanacağı da verilen bilgiler arasında.
 
     Bu üçüncü şahıs görüş açısına sahip aksiyon oyunu sizi heyecanlandırdıysa uzun bir süre beklemeniz gerekecek çünkü yapımcı oyunun 2016 yılında çıkmasını planlıyor. Geliştirilme sürecinin çok başında olan Without Memory'nin resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Without Memory Platformlar: PS4 Geliştirici: Dinosaurum Games Dağıtıcısı: Dinosaurum Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler