Playstation 4'ün 1.70 Güncellemesinin Bütün Detayları Bu Haberimizde

30.04.2014 10:57 Alkan Adakaner


     Playstation 4'e önemli yenilikler getiren 1.70 güncellemesi bugün bütün bölgelerde yayınlanıyor. Bu güncelleme oyuncuların uzun süredir bekledikleri bazı özellikleri konsola getirmesi açısından önemli. İşte güncellemenin ayrıntıları:
 
* SHAREfactory: Bu uygulama sayesinde kaydettiğiniz oynanış videolarını özelleştirebileceksiniz. Yani videolara özel efektler veya müzikler ekleme şansınız da olacak. Ayrıca videoları facebook üzerinden paylaşabilecek ya da USB belleğe aktarabileceksiniz.
 
* Automatic Pre-download: Bu özellik sayesinde önsiparişini verdiğiniz oyunları oyun piyasaya çıkmadan önce indirecek ve oyun piyasaya çıktığı zaman PSN'den indirilmesini beklemek zorunda kalmayacaksınız.
 
* HDCP kapatma: Bu özelliği kapatarak oyun videolarınızı 3. parti kayıt cihazları ile istediğiniz yere kaydedebileceksiniz. Yani PS4'e kaydetmeniz şart değil; PC'nize de kaydetmeniz mümkün.
 
* Video ve Görselleri USB'ye kaydetme: Dualshock 4'ün share (paylaş) düğmesine basarak oynanış videoları ve görselleri USB belleklere kaydedebileceksiniz.
 
* HD Canlı Yayın ve Kayıt: Artık canlı yayınlarınızı 720p görüntü kalitesinde yapabileceksiniz. Ayrıca Twitch ve USstream canlı yayınlarınızı kaydetme şansınız da var.
 
* Yeni Dualshock 4 Özellikleri: Dualshock 4'ün ışığını parlak, orta düzey veya kısık seviyeye getirebileceksiniz. Dokunmatik yüzey de güncellendi, ekrandaki klavye sayesinde rahatça gezinebileceksiniz.
 
* Yeni Arkadaşlık Seçenekleri: Artık arkadaşlarınızın arkadaşları size önerilerek listeniz genişletiliyor. Ayrıca doğrudan arkadaşlık listesinden istekleri kabul edebileceksiniz.
 
* Trophy'leri Düzenleme: Bundan böyle Trophy'leri nadirliklerine göre sıralama şansınız var.
* Alternatif Ödeme Yöntemleri: Tıpkı PS3'te olduğu gibi PS4'e de alternatif ödeme seçenekleri eklendi. Paypal'den başlayarak alternatif ödeme yöntemleri sunuluyor.

    Bunların yanında PS Camera'ya daha fazla sesli komut desteği sunulurken, SEN ID'nizin yanında da Ps Plus üyesiyseniz bir ikon görünecek. Ayrıca Music Unlimited üyeleri favori şarkılarının neler olduğunu paylaşabilecekler. Aşağıda SHAREfactory ile neler yapabileceğinizi gösteren bir videoyu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler