Playstation 5 Resmi Web Sitesi Güncellendi

26.05.2020 23:35 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 resmi web sitesini Şubat ayının başlarında açmıştı ve site ilk defa bugün güncellendi.
 
Bazı genel bilgiler içeriyor:
 

Yıldırım hızı
PlayStation konsolunun yapabileceklerinin kurallarını baştan yazan özel CPU, GPU ve Entegre G/Ç ile SSD'nin gücünden faydalanın.
 
Çarpıcı oyunlar
İnanılmaz grafiklere hayran kalın ve yeni PS5 özelliklerini deneyimleyin.
 
Nefes kesici etkileyicilik
Dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve 3D Ses teknolojisi desteğiyle daha derin bir oyun deneyimini keşfedin.
 
PS5 haberlerine kaydolun
PS5 çıkış tarihi, PS5 fiyatı ve yakında çıkacak PS5 lansman oyunlarıyla ilgili haberler dahil olmak üzere duyurduğumuz güncellemeleri ilk alanlardan biri olmak için aşağıdan kaydolun.
 
playstation.com/tr-tr/ps5

 
Sony Corporation CEO'su Kenichiro Yoshida tarafından belirtilene göre PlayStation 5'in güçlü oyun listesi yakında tanıtılacak. Jason Schreier ve Jeff Grubb Haziran ayının başlarında veya ortalarında bir sunum düzenleneceğini öne sürüyor.
 
PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler