Playstation Network Kardeşliği Dağılıyor

Beş kişi bir oyuna girmek için son günler.
04.11.2011 13:31 Ersin Kılıç


     PS3 kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu popüler oyunlar da dahil bir çok oyunu PSN üzerinden satın alıyor. Sony'nin izin verdiği ve oyuncular araında PSN kardeşliği olarakta belirtilen bu sistem sayesinde beş kişi bir oyunu ortak olarak satın alabiliyor ve herkes kendi konsolunda rahatça oynayabiliyordu. Fakat Sony'den bu uygulama ile ilgili bu sistemi kullanan oyuncuları üzecek bir açıklama geldi.
 
     Sony'den yapılan açıklama ile artık bu sistem sadece iki oyuncu ile sınırlandırılacak. Yani eskiden PSN'de yer alan bir oyunu beş sisteme kadar oynayabiliyorken bu sayı artık sadece iki ile sınırlandırılmış olacak.
 
     18 Kasım'da yapılacak olan PSN bakımı sonrası yeni kardeşlik sistemine geçilecek. Uygulama PS3 dışında PSP için de geçerli olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 27 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler