Playstation TV'nin Üretimi Durduruldu

29.02.2016 13:26 Alkan Adakaner


   Sony, Japonya'da Playstation TV'nin dağıtımını, dolayısıyla da üretimini durdurduğunu açıkladı. Raporlara göre cihaz Japonya'da bugüne kadar 200.000 adedin altında satış yaparak büyük bir hayalkırıklığı oldu.
 
   Şu an Amazon'da da cihazın fiyatı 44 dolara kadar düşmüş görünüyor. Playstation TV, Playstation 4 oyunlarını remote desteği sayesinde oynatabilirken, çoğu Playstation Vita oyununu da destekliyordu.
 
    Zaten cihazın başarısız olduğu Shuhei Yoshida gibi üst düzey Sony yetkilileri tarafından da kabul edilmişti. Bakalım Batı için ne zaman benzer bir açıklama yapılacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 1 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 2 Saat önce House of Golf 2 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler