"Playstation Tekerlekten Sonraki En İyi İcat"

04.05.2013 10:02 Alkan Adakaner


     Juventus'un orta saha oyuncusu Andre Pirlo anlaşılan büyük bir oyun bağımlısı. Sadece İtalya ve Şampiyonlar Ligi'nde değil ssanal alemde de Pirlo iyi bir oyuncu diyebiliriz. Öyle ki onun hali tam bir bağımlılığa dönüşmüş.
 
     Andre Pirlo'nun açıklamalarına göre Nesta ile birlikte sabah 9'da kahvaltı yaptıktan sonra akşam 4'e kadar futbol oyunu oynuyorlarmış. Hani oyunu oynadıkları (PES mi FIFA mı?) ile ilgili bir açıklama yapmasa da Pirlo şunu söylüyor:
 
"Playstation tekerlekten sonra insanoğlunun en büyük icadı"
 
    Aslında buradaki "Playstation" sözcüğünün "oyun oynamak" anlamında kullanıldığını da belirtelim. İnsanlar bir zamanlar "Nintendo oynayalım" derlerdi. Playstation'ın özellikle Avrupa'da en popüler konsol olduğunu düşünürsek Pirlo'nun sözcükleri böyle kullanması normal.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 4 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 5 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 5 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 6 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler