Playstation VR Bundle Paketinin Fiyatı Açıklandı

18.03.2016 15:25 Alkan Adakaner


    Sony, Playstation VR'ın duyurusunu yaptığında kafa hareketlerini takip için kameraya ihtiyaç olduğunu söylemişti. Bazı oyunlar için de Move şart görünüyordu. Birkaç gün önceki duyuruda sadece Playstation VR'ın 400 dolara satılacağını açıklayan firma şimdi bundle paketin de duyurunu yaptı.
 
    Playstation VR, kamera, 2 adet move kontrolcüsü ve VR Worlds adlı oyunun bulunduğu paket 500 dolara satılacak. Bu fiyat Kuzey Amerika için geçerli, Avrupa'daki fiyat henüz açıklanmadı, ama muhtemelen 500 Avro olacaktır.
 
    Paketteki en büyük sürpriz ve hoşumuza giden şey ise VR Worlds adlı oyun oldu diyebiliriz. Diğerlerinin zaten pakette olması bekleniyordu. Aşağıda VR Worlds'a ait bir videoyu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler