Playstation Vita için SSX Oyunu Çıkabilir

SSX: Deadly Descents aksiyon dozu yüksek bir oyun olacak
27.10.2011 10:03 Alkan Adakaner

 
      SSX serisinin yeni oyunu Deadly Descents 14 Şubat'ta raflardaki yerini alacak. Uzun bir aradan sonra aramıza dönen bu seri Playstation 3 ve Xbox 360'tan sonra başka platformlara da gelebilir. Mesela Playstation Vita'ya.
 
      EA Canada yetkililerinin açıklamasına göre eğer SSX: Deadly Descents başarılı olursa seriyi diğer platformlarda da düşünebilirlermiş. Ekip özellikle oyunun Playstation Vita'da nasıl görüneceğini merak ediyor.
 
     Yetkililerin SSX'in Playstation Vita'ya çıkmasının Deadly Descents'in başarısına bağlı olmasını söylemeleri üzücü olsa da umudumuz bir hayli yüksek. Özellikle FIFA 12'nin Vita sürümüne ait görüntüleri gördükten sonra sanırım artık EA'den bu platform için yüksek kalitede oyunlar beklememek hata olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Dk önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler