Playstation Vita için İçerik Yöneticisi Yayınlandı

16.12.2011 19:47 Ersin Çakı


     Playstation Vita'nın Japonya'da çıkışına dakikalar kala Sony, Vita ile ilgili birçok servisi aktif etmeye başladı. Bunlardan biri de İçerik Yöneticisi servisi.
 
     Peki İçerik Yöneticisi ile neler yapabileceksiniz?
 
     İçerik yöneticisi bir PC uygulaması olup, kurulumdan hemen sonra Vita ile ilgili birçok düzenlemeyi bilgi bilgisayar üzerinden gerçekleştirebileceksiniz.
 
     Ana Özellikleri:
 
* Oyun ve Uygulama kayıtlarını Yedekleyin
Playstation Stote üzerinden indirilen veya kutulu olarak satın almış olduğunuz oyunların kayıt verilerini bilgisayara kopyalayın.

* Müzik, Video ve Fotoğraflarınızı Yedekleyin
Playstation Vita sistemi ile çekilen fotoğraf ve videoları bilgisayarınıza yedekleyin. Playstation Vita'ya müzik parçaları gönderin.
 
* Sistem Dosyalarınızı ve Ayarlarınızı Yedekleyin
Playstation Vita hafıza kartınızı veya sistem ayarlarınızı bilgisayara yedekleyin. Sisteme atılan formattan sonra bu ayarlarınızı tekrar kullanın.
 
* Sistemi Güncelleyin
Bir Wi-Fi noktasına bağlı değilseniz güncellemelerinizi içerik yöneticisi ile gerçekleştirin.
 
     İçerik Yöneticisini buradaki adresten indirin. Daha fazla bilgi için kullanma klavuzunu okuyun.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler