Playstation Vita'da Video Çıkışı Olmayacak

Taşınabilir bir konsolu TV ekranlarında kullanma
10.06.2011 23:23 Alkan Adakaner


     Playstation Vita ve Playstation 3'e ortak olarak çıkacak oyunları kayıt dosyalarının paylaşımı sayesinde ister PS3'ü kullanarak TV ekranlarında, isterseniz Vita'da ekranlarında oynamamızın mümkün olacağı E3 fuarında duyurulmuştu. Peki ya Vita'daki oyunları doğrudan TV ekranlarında oynayamayacak mıyız? Bu sorunun yanıtı malesef hayır.
 
     Sony'nin resmi blogunda yapılan bir açıklamada Playstation Vita'da HDMI gibi herhangi bir kablolu çıkışın olmayacağı açıklandı. Aslında bu durum pek de beklenmedik bir şey değildi.
 
     Playstation Vita'yı doğrudan TV'ye bağlama imkanı olsaydı cihazın sınırlı olarak da olsa Playstation 3'ün yerini alması mümkündü. Sony ise bu iki cihazın işlevlerinin farklı olmasını istiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Dk önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 1 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler