Playstation Vita'nın Bellek Kartları Ne Kadar?

Sony bellek kartlarının fiyatları konusunda bir düzenleme yapmalı
19.09.2011 09:47 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'nın heyecan verici bir cihaz olduğunu inkar etmek çok zor. Sony oldukça kaliteli bir taşınabilir oyun konsolunu piyasaya sürecek gibi görünüyor. Buna rağmen oyuncular cihazda bazı eksiklikler de görüyor. 3 ila 5 saat arasındaki pil ömrü buna örnek olarak gösterilebilir.
    
    Oyuncuların tepkisini çekecek bir başka şey ise bellek kartlarının fiyatı olacak diyebiliriz, çünkü Sony hiç de uygun fiyatlar sunmuyor. Sony'nin basın bildirisinde 17 Aralık'ta satışa çıkacak cihazın farklı boyutlardaki belleklerinin fiyatı verilmiş. Buna göre ortalama fiyatlar şu şekilde:
 
4GB = 2,200yen ($29)
8GB = 3,200yen ($42)
16GB = 5,500yen ($72)
32GB = 9,500yen ($124)
 
    Tabi 3. parti firmaların çok daha ucua kartları da bulunuyor. Yine de bunları sorunsuz çalışacağına dair bir garanti de bulunmuyor. Sony sadece kendi kartlarını satmak için önlem alabilir.  O nedenle oyun kayıtlarınızın yok olmasını istemeyen oyuncular (bütün oyunlar oyunun kendi kartına kaydedilemeyecek) da Sony ürünlerine yönelmek isteyecektir. 
 
    Bu arada şu ana kadar açıklanan bütün Playstation Vita oyunlarının PSN'den indirilebileceğini de belirtelim. Yani bu tür bellek kartlarının önemi çok fazla.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 55 Dk önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 22 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 59 Dk önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler