Playstation Vita'nın Paketleri Nasıl Olacak?

Playstation Vita heyecan verici bir cihaz
15.09.2011 10:03 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'nın Japonya çıkış tarihi açıklandı. Avrupa çıkışı için ise malesef bir daha beklemek zorundayız gibi görünüyor. 2012 yılında ülkemizde de satışa çıkacak olan Vita'nın TGS'de paketlerine ait görüntüler de ortaya çıktı.
 
     Aşağıdaki görüntülerde cihazın nasıl bir pakette satılacağının yanı sıra oyunlarının kutularanı, taşıma kılıflarını da görebilirsiniz. Zaten Sony, Playstation Vita'yı çok sayıda aksesuarla birlikte piyasaya sürüyor.
 
     Japonya'da 26 oyunla birlikte satışa çıkacak cihazın Avrupa'da kaç oyunla raflardaki yerini alacağı ise malesef bilinmiyor. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler