Playstation Vita'ya Video Paylaşım Servisi Geliyor

Playstation Vita sadece oyun oynayacağımız bir cihaz olmayacak
14.09.2011 09:55 Alkan Adakaner


     Sony'nin konferansından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu defa da bir video kaydı ve paylaşımı ile ilgili açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Nico Nico Douga adlı video paylaşım servisi ile Playstation Vita'da çektiğiniz videoları arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.
 
    Servisin adından da anlaşılacağı gibi Nico Nico Douga servisi Japonya için duyuruldu, ama ismi aynı olmasa bile benzer bir servisin Avrupa ve Amerika'daki oyunculara sunulmamasını düşünmek hata olur.
 
     Tamamen ücretsiz olacak bu servisin bütün bölgelerde Playstation Vita'nın çıkış tarihinde hazır olup olamayacağını bilemiyoruz, ama bu hoş servisi kullanmak için fazla beklemeyeceğimizi umuyorum.
 
     640 X 480 çözünürlükte 60 fps hızında video kaydı yapabilen Playstation Vita'nın (320 X 240 çözünürlükte ise 120 fps hızında kayıt yapabiliyor) bu özellikleri büyük ilgi görecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler