Playstation'ın Babası Marvelous ile Anlaştı

10.05.2013 09:35 Alkan Adakaner


    Playstation markası oyun dünyasına neredeyse 20 yıldır damgasını vuran isimler arasında bulunuyor. Sony'nin bu ünlü markası sadece masaüstü konsollar alanında değil, taşınabilir oyun konsolları alanında da varlığını devam ettiriyor. Yakında Playstation 4 ile tanışma şerefine de erişeceğiz.
 
     Playstation'ın Babası olarak tanınan ve konsolun popülerleşmesinde çok önemli rol oynayan Ken Kutaragi aslında Sony'de çalışmaya devam ediyor. Buna karşın başka bir firmayla da anlaşmaya varmış.
 
    Açıklamalara göre Ken Kutaragi bundan sonra bir başka oyun firması olan Marvelous AQL'in dışarıdan yöneticiliğini de yapacak. Kutaragi'nin tecrübesinden yararlanmak isteyen Marvelous böylece Japonya ve Batı arasında daha kolay köprü kurmayı hedefliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler