Playstore’da “Football Manager 2015” İndirimi

27.01.2015 11:18 Alkan Adakaner

 
    TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, kampanyaları ve indirimleriyle oyun severlere avantajlar sunmaya devam ediyor. Playstore’da en çok ilgi gören serilerden biri olan popüler futbol oyunu Football Manager’ın son sürümü olan “Football Manager 2015” kaçırılmayacak bir indirim fırsatıyla oyun severlere sunuluyor.

    Yapılmış en gerçekçi futbol yöneticiliği simülasyonu olarak tanımlanan “Football Manager 2015”, 4 Şubat’a kadar 80 TL yerine sadece 48 TL’ye Playstore’da oyun severleri bekliyor. Ayrıca TTNET’li oyun severler, 12 aya varan taksit imkânından da yararlanabiliyor.

“Football Manager 2015” hakkında detaylı bilgi edinmek ve oyunu avantajlı koşullarla satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/urun/football-manager-2015?aff=fmbs
 
Basın Bülteni

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2015 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 17 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler